Laat je bedrijf groeien met een sterk marketingplan!

Je bedrijf onder de aandacht krijgen

Je hebt een prachtige website, een LinkedIn pagina en misschien wel meerdere Social Media accounts aangemaakt. De opdrachten zullen nu wel binnenstromen, denk je.
Helaas! Met een mooie website en een of meerdere Social Media accounts ben je er nog niet.

Wat veel mensen denken, is dat de opdrachten vanzelf binnen zullen stromen als hun website eenmaal in de lucht is. Maar hoe gaan die mensen jou vinden als ze niet van jouw bestaan afweten? Hier is een goed marketingplan voor nodig.

Search Engine Optimization (SEO)

Wil je graag goed gevonden worden maar wil je niet al je geld direct uitgeven aan adverteren, dan is SEO de beste manier om je website zo hoog mogelijk in Google te krijgen.

SEO staat voor “Search Engine Optimization” en is een organische manier om hoger in zoekmachines te komen.
Dit kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van kopteksten, paragrafen, alineas, alt-teksten, back-links, regelmatig nieuwe content te plaatsen, een SSL certificaat te gebruiken, je website sneller maken, etc.

Vroeger kon je ook gebruik maken van meta keywords (zoekworden in de broncode) op je site. Tegenwoordig gebruikt Google deze niet meer omdat daar in het verleden te veel misbruik van is gemaakt.
Wel is het mogelijk om belangrijke zoekwoorden zoveel mogelijk in je tekst te verwerken op je site.

Dit is slechts een kleine opsomming van de talloze mogelijkheden van SEO.

Wil jij je website hoger in Google plaatsen en heb je interesse in SEO? Vraag dan het SEO pakket aan. Wij helpen je graag met het organisch omhoogplaatsen van jouw website in Google en andere zoekmachines.

Search Engine Advertising (SEA)

Er zijn meerdere manieren om je bedrijf onder de aandacht te brengen. De meest effectieve methode online is SEA. Of te wel: Search Engine Advertising (Google advertenties).

Miljoenen Nederlanders zoeken dagelijks informatie op Google op.
Stel je voor: je zoekt een bouwvakker in Zwolle en gaat op internet op zoek naar: “bouwvakker in de buurt van Zwolle”.
Wat je als eerste ziet is een reeks van advertenties van bouwvakkers in (of in de buurt van) Zwolle, want Google zet betaalde advertenties als eerste bovenaan.
Op die manier worden minder bekende bedrijven toch goed gevonden die zonder die advertenties misschien niet gevonden zouden gevonden.

Kan ik zomaar adverteren op Google?

Ja! Het enige wat je nodig hebt is een website/landingspage of Social Media pagina waar je je klanten naartoe leidt.
Jij geeft aan hoeveel je wilt spenderen per advertentieset en wij doen de rest!

Hoeveel kost adverteren op Google?

Dit is afhankelijk van je budget en van je wensen. Je kan het zo duur en goedkoop maken als je zelf wil.
Wil je bijvoorbeeld een dagelijks budget instellen of een doorlopend budget? En wil je de campagne slechts een keer inzetten of wil je deze jaarlijks herhalen? Bijvoorbeeld iedere zomer?
Wil je betalen per klik (PPC) of per campagne?
Je kan bij Meggie Media een effectief marketingplan laten opstellen om zo alle advertentiekosten op een rijtje te krijgen en een goed overzicht te houden.

Kan ik de advertenties zelf inzien?

Jazeker! Je hebt toegang tot het advertentieplatform waar je al je lopende campagnes kunt bekijken.
Hier kun je precies zien hoeveel geld je uitgeeft per click (PPC), hoeveel geld je uitgeeft per campagne, wat de conversie van de campagne is, en nog veel meer! Ook krijg je hier maandelijkse rapportages van.

Social Media Marketing

Heb je een product of dienst dat erg in trek is bij jongeren? Dan kan het zijn dat je het beste op Facebook, Instagram, Pinterest of TikTok kunt adverteren. Ook hier kunnen wij je uitgebreid bij helpen.
Weet je niet zeker welk platform voor jouw bedrijf/product het beste is? Dan helpen we je graag met uitzoeken.

Marketingplan

Ben je net begonnen met je eigen bedrijf/product of kan jouw bedrijf wel een boost gebruiken? Laat dan een sterk marketingplan maken!
In dit plan leggen we vast wat jouw toekomstdoelen zijn, waar jij jezelf/je bedrijf over 10 jaar ziet, wie jouw doelgroep is, waar we deze mensen kunnen vinden, wat hun koopgedrag is, hoe we effectief de juiste advertenties en kanalen inzetten, hoe we jouw klanten laten terugkeren, en nog veel meer!
Met dit plan wordt jouw bedrijf gegarandeerd een succes!

Marketingplan aanvragen

Neem contact met ons op

Meggie Media

Telefoon: +31 06-40096566
Email: info@meggiemedia.nl

Adres: De Plecht 29
Postcode: 7908 KC Hoogeveen

KvK nummer: 78189764
BTW nummer: NL003297872B61

× Hoe kan ik je helpen?